1
min read
A- A+
Pročitano

Ćaćo želi da igra na OI

31/07/2020 - 22:08
Autor:Fos Media
42 pregleda

Košarkaš Olimpije iz Milana Serhio Rodrigez mogao bi da se vrati u reprezentaciju Španije sledeće godine na Olimpijskim igrama u Tokiju.

Foto

Foto: FIBA.com

Legendarni plejmejker prošle godine propustio je Svjetsko prvenstvo u Kini, kada su Španci postali šampioni, a kao razlog tada je naveo je da želi da provede više vremena sa svojom porodicom i da se oporavi od naporne i teške sezone u CSKA.

"Uvijek sam govorio da sam repezentaciji uvijek na raspolaganju, ali prošle godine bio je bio težak trenutak i za mene lično i za sport. Vjerovao sam da je najbolje i za mene i za nacionalni tim, da ne budem dio te priče", rekao je Rodrigez u video izjavi za zvanični Tviter nalog reprezentacije Španije.

Ćaćo je dodao da je bilo neverovatno gledati kako španski tim uživa igrajući na SP u Kini.

"Reprezentacija je radila dobar posao i ja sam bio mogućnosti da se povučem i odmorim. Kada uđete u profesionalnu rutinu, veoma je teško da prepoznate trenutak kada treba da zastanete i napravite predah. To mi je pomoglo da sagledam cijelu sezonu na najbolji mogući način, ali kad god je moguće, želim da budem dio reprezantacije", rekao je Rodrigez.

is_sponsored
0
FOTO PRICHA
Off
slika_video_zamjena
Off

Komentari