1
min read
A- A+
Pročitano

Džikić: Nema puno mudrolija, od nas se očekuje energija i fokus (FOS VIDEO)

11/10/2018 - 12:15
Autor:Fos Media
218 pregleda

Trener košarkaša Budućnost Volija Aleksandar Džikić kazao je pred meč sa Olimpijom iz Milana pred premijeru u Evroligi da očekuje reakciju igrača nakon poraza od Zvezde prije četiri dana.

Foto

Foto: FOS Media

"Nema puno mudrolija, postoji prednost Armanija, ali od nas se očekuje energija i fokus. Ja ne vidim zašto bi Majk Džejms bio bolji od Nikole Ivanovića. Ljudi su jedva dočakli da vide ovo, to su zaslužili navijači i mi kao klub. Prostačka su mi kafanska nagađanja, pobjeda ili poraz. Mi time ne opterećujemo igrače", kazao je Džikić i dodao:

 

"Armani je jedna nova, osvježena ekipa, imaju Džejmsa koji je najpotentniji plejmejker u Evropi. Imaju jaku centarsku liniju".

Na pitanje da li očekuje pozitivnu reakciju nakon poraza od Zvezde, Džikić je rekao:

"Svaki poraz ostavlja posljedice na igračima. Ovdje kod nas je sve 'Lako ćemo', međutim to na ovom nivou nije tako. Normalno da očekujem reakciju", odgovorio je trener Budućnosti.

 

Košarkaš podgoričke ekipe Nikola Ivanović istakao je da je kvalitet savke ekipe iz Evrolige veliki i da će ovo biti veliko iskustvo za nejga i njegove drugove.

"Mišljenje svih nas u klubu je da moramo da damo jednu kvalitetnu utakmicu, mi smo bili lijepo ispraćeni i nakon poraza od Zvezde, tako da nam je primarni fokus značajno dizanje igre", rekao je Ivanović.

 

Pročitajte još:

 

 

is_sponsored
0
FOTO PRICHA
Off
slika_video_zamjena
Off

Komentari