1
min read
A- A+
Pročitano

Filadelfija kaznila Džonsona zbog korišćenja telefona na utakmici

15/04/2019 - 8:25
Autor:Fos Media
76 pregleda

Filadelfija 76ersi kaznili su svog košarkaša Amira Džonsona zato što je tokom utakmice, koju je njegov tim izgubio od Bruklin Netsa pred svojim navijačima, koristio mobilni telefon.

Foto: ESPN

Foto: ESPN

"Organizacija Siksersa kaznila je Amira Džonsona zbog svog ponašanja na klupi tokom utakmice. Razgovarao sam sa Amirom i on zna da su takve stvari neprihvatljive, a mi idemo naprijed i fokusirani smo na utakmicu broj dva", rekao je generalni menadžer, Elton Brend.

Kamere su uhvatile momenat kada Džonson vadi telefon i nešto pokazuje saigraču Džoelu Embidu i za svoje ponašanje je uputio izvinjenje.

"Izvinjavam se što sam na klupi imao mobilni telefon, preuzimam odgovornost za svoje postupke i spreman sam da snosim posljedice. Izvinjavam se svom timu, saigračima i navijačima zbog nelagodnosti koje je ova situacija prouzrokovala", rekao je Amir Džonson.

Džoel Embid je odmah posle meča objasnio novinarima da mu je Amir Džonson pričao o svojoj ćerci koja je bolesna i samo je provjeravao kako joj je.

"Pogledao sam u telefon pošto je Amir provjeravao stiuaciju svoje ćerke koja je trenutno veoma bolesna", poručio je Džoel Embid, dok je trener ekipe, Bret Braun, ovu situaciju nazvao "neprihvatljivom".

Pročitajte i ovo:

 

Tagovi

is_sponsored
0
FOTO PRICHA
Off
slika_video_zamjena
Off

Komentari