1
min read
A- A+
Pročitano

Koljević suspendovan zbog incidenta na prijateljskom meču, Zeta ostaje bez trenera i najboljeg strijelca

15/03/2019 - 10:23
Autor:Fos Media
1681 pregleda

Košarkaški savez Crne Gore suspendovao je trener-igrača Zete Marka Koljevića zbog incidenta na prijateljskoj utakmici između ERSTE ligaša i juniora Budućnosti odigranom u srijedu, nezvanično saznajemo.

Marko Koljevic, foto: Arhiva

Marko Koljevic, foto: Arhiva

Prema našim informacijama Koljević je na kraju nezvaničnog meča odgurnuo sudiju, koji je incident prijavio KSCG-u. Crnogorska ''kuća košarke'' je ekspresno donijela odluku o suspenziji 28-godišnjeg beka na sedam dana, dok Disciplinska komisija ne da konačan sud o ovom događaju.

''Marku Koljeviću se zbog osnovane sumnje da je učinio prekršaj za koji se može izreći vremenska kazna zabrane igranja ili doživotna diskvalifikacije, izriče suspenzija od 7 (sedam) dana. Disciplinskoj komisiji KSCG je podnešena prijava protiv igrača-trenera Marka Koljevića od strane košarkaškog sudije, zbog verbalnog i fizičkog napada na njega. Kako postoji osnovana sumnja da je okrivljeni učinio prekršaj za koji se može izreći vremenska kazna zabrane igranja, a u skladu sa članom 37 Disciplinskog pravilnika KSCG donesena je odluka kao u dispozitivu'', piše u Odluci koju potpisuje Predsjednik Disciplinske komisije KSCG-a, Zoran Piperović.

Prema našim saznanjima Koljević je u međuvremenu napustio Zetu, koja tako ostaje bez trenera i najboljeg strijelca lige (25,8 poena po meču) pred odlučujuće mečeve u borbi za opstanak.

Ekipu će u današnjem meču 17. kola ERSTE lige predvoditi kapiten Vladan Đukanović.

Pročitajte još:

 

is_sponsored
0
FOTO PRICHA
Off
slika_video_zamjena
Off

Komentari