1
min read
A- A+
Pročitano

Novčić odlučio za koga će glasati roditelji Stefa i Seta Karija: Mama za Portland, tata za Golden Stejt, a sinovi u čudu (VIDEO)

15/05/2019 - 11:18
Autor:Fos Media
194 pregleda

Stef Kari, 31-godišnji bek Golden Stejta, i dvije godine mlađi Set, koji pokriva istu poziciju u Portlandu, su prva braća koja su zaigrala jedan protiv drugog u finalu Zapadne konferencije.

Foto

Foto: Toronto Star

Prvi meč je proteka u stilu "zna se stariji". Stef je ubacio 36 poena i vodio Voriorse do ubjedljivog trijumfa 116:94, dok je Set (3 poena, 5 skokova za 18 minuta), bio tek statista i posmatrač.

A kada smo već kod posmatrača... Meč u Ouklendu na otvaranju serije pažljivo su pratili njihovi roditelji Del, i sam nekada poznati NBA igrač, i Sonja.

Kada su saznali da će se njihovi sinovi naći jedan naspram drugog, bacali su novčić da odluče ko će za koga da "navija". Mami je pripao Set i Portland - čiji dres je nosila - a tati šampionski Golden Stejt.

"Nisu mogli da se suzdrže. Kada god bi neko od nas dvojice napravio dobar potez, aplaudirali su", rekao je uz osmijeh Stef po završetku duela.

"Pitao sam mamu za koga navija. Kada bih pogodio šut, vidio bih da je na nogama i aplaudira, a u majici je Portlanda. Bilo je čudno."

Del Kari je nastupao za Jutu, Klivlend, Šarlot, Milvoki i Toronto. I Sonja je bila sportistkinja - igrala je odbojkašica za Virdžinija Teh.

Stefova i Setova mlađa sestra Sidel krenula je njenim stopama, trenirajući odbojku na Univerzitetu Elon.

Tagovi

is_sponsored
0
FOTO PRICHA
Off
slika_video_zamjena
Off

Komentari