1
min read
A- A+
Pročitano

Obradović odgovorio Atamanu: Ako mene neko ne poštuje, neću ni ja njega

13/02/2018 - 15:59
Autor:Fos Media
113 pregleda

Trener Fenerbahčea Željjko Obradović odgovorio je Erginu Atamanu na izjavu od prije nekoliko dana, kada je turski trener osudio "sporni" momenat sa Melihom Mahmutogluom.

Foto

Foto: euroleague.net

I dalje se nije stišala tema oko odnosa Obradovića i njegovih saigrača, konkretno Mahmutoglua. Žoc je reagovao, kako on kaže, u granicama normale, dok je Ataman osudio takav potez najtrofejnijeg trenera Evrope.

"Želim da pričam na terenu. Nadam se da će moj tim da pokaže svoje najbolje izdanje.Trener sam već 26 godina, ne samo u Turskoj, već i u čitavoj Evropi. Pokazao sam poštovanje prema svima. Nastaviću to da radim. Ali ako me neko ne poštuje, ni ja tu osobu neću da poštujem. Za mene je ova tema zatvorena" kazao je Obradović na konferenciji za štampu pred duel Fenerbahčea i Efesa u okviru turskog šampionata. 

Ataman se podsjetio situacije od prije nekoliko godina, kada je udario Gokturka Urala dok je vodio Galatasaraj. 

"To dijete je kapiten Turske. Njegov otac je reagovao preko ‘Fejsbuka’. Dan kasnije, njegov menadžer me je zvao i pitao me da li želim da ga primim u Efes jer hoće da ide iz Fenerbahčea. Apsolutno to nisam prihvatio. Ako postane slobodan igrač, onda možemo da razgovaramo. Ta situacija ne mijenja činjenicu da je on broj jedan u Evropi. Ali pravila i zakoni moraju biti jednaki za sve. Kada sam ja to uradio dok sam bio u Galatasaraju papreno sam platio zbog toga.  istakao je Ataman u intervjuu za "Hurijet".

 

is_sponsored
0
FOTO PRICHA
Off

Komentari