1
min read
A- A+
Pročitano

Odgovor Tomića Repeši: Treba li naši navijači da ne navijaju za Zvezdu?

14/04/2019 - 22:49
Autor:Fos Media
2217 pregleda

Štap ima dva kraja. Jasmin Repeša, trener Budućnosti, nakon večerašnjeg poraza od Crvene zvezde (107:69), drugog u finalnoj seriji ABA lige, rekao je da je duel odigran u atmosferi linča.

Foto

Foto: KK Crvena zvezda

Njegov direktni rival Milan Tomić, prvi stručnjak "crveno-bijelih", imao je drugačije viđenje. Opozitno.

"U košarci sam 30 godina i nikada nisam doživeo ovakvu podršku. Možda samo jednom kad sam sa Olimpijakosom bio u Beogradskoj areni", kazao je Tomić.

Na pres konferenciji novinari su pitali trenera Zvezde da prokomentariše izjavu kolege Repeše.

"Bavim se samo košarkom. Svako može da da izjavu kakvu hoće. Budućnost je igrala i protiv Partizana... Je l` treba navijači da ne navijaju za Zvezdu?"

Komentar meča?

"Svih 40 minuta smo dominirali i odigrali perfektno, ali to ne znači ništa. Ovo je samo 2:0, fali još jedna pobjeda. Moramo da odigramo još bolje u Podgorici... Imamo samopouzdanje, igramo agresivnu, brzu i lijepu košarku. Drugačije će biti u Podgorici, moramo da guramo dalje. Da ne bude "dobili smo 40 razlike i ajmo dalje". Rezultat je 0:0. Ne živi se od prošlosti, vec sadašnjosti."

Tomić nije mogao da kaže da li je njegov krilni igrač Stratos Perperoglu, koji je napustio parket nakon bola u listu desne noge, teže povrijeđen.

"Odmah je otišao na preglede."

Pročitajte još:

 

is_sponsored
0
FOTO PRICHA
Off
slika_video_zamjena
Off

Komentari