1
min read
A- A+
Pročitano

''Ovo je grupa razmaženih derišta, imaju hrane i dobrih para i samo ih to zanima''

01/12/2019 - 20:45
Autor:Fos Media
3494 pregleda

Trener Igokee Dragan Bajić nije štedio ''komplimente'' na račun svojih izabranika nakon poraza u 9. kolu ABA lige, od Mega Bemaxa na domaćem igralištu u Laktašima, rezultatom 69:72.

Dragan Bajic, foto: Nenad Vuruna

Dragan Bajic, foto: Nenad Vuruna

"Ovo je grupa razmaženih derišta, uljuljkali su se, imaju hrane i dobrih para i samo ih to zanima", rekao je Bajić nakon 8. prvenstvenog poraza.

"Ćutao sam mjesec dana, ali više neću. Što se tiče njihove profesionalnosti i odnosa prema igri, toga nema nigdje. Morao sam ovim pristupom da im priđem, jer se klub nalazi u teškoj sitaciji. Evidentno je da do njih ništa ne dopire, ne poštuju drugarski pristup, njih samo interesuje novac. Neodgovorni su i mogu reći da u svojoj karijeri nisam radio sa ovakvim igračima'', ogorčen je Bajić.

On kaže da je situacija neizvjesna i da je na čelnicima kluba da odluče šta i kako dalje.

"Nisam čovjek koji će se predati, ali zaista nisam na ovakvu grupu igrača navikao. Neka budem ja taj krivac, ali nisam u još naišao na ovakvu grupu ljudi. Ne znam da li će biti rezova, o tome će odlučivati ljudi koji vode klub, koji obezbjeđuju novac, ali sa ovakvim pristupom igrača i njima je teško", zaključio je Bajić.

Igokea se nakon 9 kola nalazi na posljednjem mjestu na tabeli, sa skorom 1/8.

piše: Miloš Stijepović

Pročitajte još:

 

Tagovi

is_sponsored
0
FOTO PRICHA
Off
slika_video_zamjena
Off

Komentari