1
min read
A- A+
Pročitano

Pavićević: U ovom trenutku smo grupa umišljenih individualaca, reagovaćemo vrlo brzo

09/11/2019 - 13:59
Autor:Fos Media
1674 pregleda

Košarkaši Mornara izgubili su meč 6. kola ABA lige od FMP-u Železniku, rezultatom 92:83.

Mihailo Pavicevic, foto: Ivica Veselinov

Mihailo Pavicevic, foto: Ivica Veselinov

Treći poraz u regionalnom takmičenju nije dobro ''legao'' treneru Mihailu Pavićeviću, koji je nakon susreta sa ''panterima'' kazao da je njegova ekipa bila potpuno indisponirana, a MONDO je prenio i da je nakon meča najavio ''promjenu kursa'' prema igračima koji svoj učinak stavljaju iznad timskog.

''Mi smo u ovom trenutku grupa nekih umišljenih individualaca. Očigledno je da se neke stvari ponavljaju i reagovaćemo vrlo brzo. I ranije sam rekao da će dres Mornara da nosi samo onaj ko me ubijedi da hoće da pogine za njega. A imena za mene ne znače, apsolutno, ništa. Pojedinci stavljaju sebe iznad tima, i to neće moći niko ovdje. Nema tog imena kojem ću ja to dopustiti. Ja želim uvijek da ostvarim neki dobar odnos sa igračima i da im dam slobodu u igri da bi se oni razvili. Međutim, kad neko to zloupotrebljava, kad pređe crvenu liniju, onda je tu kraj", rekao je Pavićević.

Pavićević je prokomentarisao i kaznu Moraru zbog incidenta nakon meča sa Cedevita Olimpijom.

"Teško smo prihvatili to što se desilo jer je u Baru najljepša atmosfera za igru. To je uradio klinac, maloljetnik, koji je po čitav dan oko sale. On više voli Nidama neko bilo koga u familiji. Njega je to, valjda, povuklo što je Boutrajt uzeo tu loptu Nidamu na nekorektan način i uradio što je uradio. Naravno, ne da to ne opravdavam, nego najoštrije osuđujem”, rekao je Pavićević uz opasku da nije vidio incident jer se pozdravljao sa protivničkim trenerom.

“Kada sam ujutro vidio na snimku šta je uradio, ostao sam bez riječi. Mogu samo da se za takav postupak izvinim u ime kluba i ljubitelja košarke u Baru. Za ono nema opravdanja. Kazna je takva, kakva je, i uopšte je ne bih komentarisao. Jeste da sada svi ispaštamo, ali to se desilo na našem terenu, nezavisno što je taj klinac nezreo, maloljetan, ali je napravio glupost od koje je sve nas, iskreno, sramota. To nije lice koje Mornar želi da pokaže region i šire, to je sigurno", poručio je Pavićević.

piše: Miloš Stijepović

Pročitajte još:

 

is_sponsored
0
FOTO PRICHA
Off
slika_video_zamjena
Off

Komentari