1
min read
A- A+
Pročitano

Toni Parker: Mitrović je prešao granice, više ga nije bilo moguće zaštiti

22/05/2020 - 14:04
Autor:Fos Media
1027 pregleda

Predsjednik Asvela Toni Parker govorio je o odlasku Zvezdana Mitrovića potvrdivši zategnute odnose između kluba i njega.

zvezdan mitrovic

foto: lnb.fr

Asvel se u četvrtak rastao sa Mitrovićem zbog ''ozbiljnih prekršaja'', tj. brojnih tehničkih i isključujućih grešaka akumuliranih tokom dvije sezone.

"Postupak je u toku, tako da ne mogu ulaziti u previše detalja. Očigledno je da ovo nema veze sa sportskim rezultatima, ali kada ste u Asvelu morate imati određenu sliku za prenošenje i za pokazivanje poštovanja,a rezultati nijesu sve. Stvari koje su se pregovarale prije ugovora Mitrović je morao da poštuje, a on ih nije ispoštovao", kazao je Parker.

Vlasnik Asvela se potom osvrnuo na svoju izjavu iz januara, u kojoj je rekao da će Mitrović biti dio tima koliko god bude želio. Međutim, glasine o njegovom odlasku počele su da kruže u aprilu.

"Ja uvijek pokušavam da zaštitim trenera. Izjave iz januara su samo dio moje filozofije gdje uvijek pokušavam da zaštitim trenera posebno, u odnosu na tim. Čak i da sam znao da imamo velike probleme. To više nije bilo moguće", završio je Parker.

Napisao: Danilo Petrović

is_sponsored
0
FOTO PRICHA
Off
slika_video_zamjena
Off

Komentari