1
min read
A- A+
Pročitano

Trenerska klinika ''Podgorica 2019'': Predavači Džikić i Pavićević, očekuje se i Trinkijeri

12/06/2019 - 10:56
Autor:Fos Media
604 pregleda

Ovogodišnji seminar ''Basketball Coaches Clinic Podgorica 2019“  biće održan  22. i 23 .juna u podgoričkoj Bemax Areni. Kao i svake godine, obezbijeđeni su eminentni predavači i zanimljive teme.

Aleksandar Dzikic, foto: Buducnost VOLI

Aleksandar Dzikic, foto: Buducnost VOLI

Na seminaru, koji će otvoriti predsjednik Udruženja košarkaških trenera Crne Gore Bogdan Tanjević, učestvovaće osvajač ABA lige na klupi Budućnosti, Aleksandar Džikić, koji će održati predavanje na temu ''Low post saradnja u postavljenom napadu''.

Dio svog znanja i iskustva sa crnogorskim trenerima podijeliće i prošlogodšnji šampion Crne Gore, trener Mornara Mihailo Pavićević, koji će obraditi teme ''Match up odbrana 1-1-3'' i ''Izgradnja jednog napadačkog sistema''.

Novi trener Igokee Aleksandar Trifunović predavaće o ''Igri u tranziciji'', Đorđe Jelić će govoriti o ''Povredama koljena o sportu i prevencije povrede prednjeg ukrštenog ligamenta'', dok će Nenad Trunić objasniti ''Metodiku obuke defanzivnih rotacija kroz specifične vježbe'' i ''Povezivanje tehnike šuta i kondicione pripreme kroz specifične vježbe''.

U ulozi predavača na seminaru se očekuje učešće trenera Partizana Andree Trinkijerija, koji bi uskoro trebalo potvrdi svoje prisustvo.

Prisustvo „BCCP 2019“ je OBAVEZNO za sve trenere, članove UKTCG koji rade sa mlađim i starijim kategorijama. Uslov za prisustvo seminaru je izmirena kotizacija od 120e i godišnja članarina u iznosu od 30e (ukupno 150 eura). 

Treneri koji ne prisustvuju seminaru neće moći da dobiju dozvolu za rad za sezonu 2019/20, shodno Zakonu o sportu i Pravilniku o licenciranju trenera. Takodje, treneri koji ne prisustvuju ''BCCP 2019'', a naknadno zatraže licencu plaćaće dupli iznos kotizacije.

Uplate se mogu izršiti na račun UKTCG:

Žiro račun: 520-468-29 Hipotekarna banka.

piše: Miloš Stijepović

Pročitajte još:

 

is_sponsored
0
FOTO PRICHA
Off
slika_video_zamjena
Off

Komentari