1
min read
A- A+
Pročitano

Trinkijeri: Ne daju nam domaće igrače, Gordić je najsličniji tome

10/07/2019 - 13:37
Autor:Fos Media
1107 pregleda

Italijan Andrea Trinkijeri požalio se srpskim medijima da Partizan nailazi na žestok otpor kada je angažman domaćih igrača u pitanju, te je s toga klub prinuđen da se opredijeli za drugačiju transfer politiku.

foto: Starsport

foto: Starsport

"Prvo sam pokušavao da pronađem domaće igrače. Još me boli koliko su mi vrata zatvorili direktno u nos. Nije moglo ni da se priča o domaćim igračima. To je za nas bilo nedozvoljeno. Volio bih da napravim ekipu s mnogo domaćih igrača, ali to nije bilo moguće. Onda smo tražili drugačije. A, šta je najsličnije domaćim igračima? Nemanja Gordić", kazao je Italijan za ''Sportski žurnal''.

Trinkijeri je govorio i o drugom zvaničnom pojačanju ''crno-bijelih'', američkom krilnom centru Rašonu Tomasu.

"Zašto je došao u Partizan? Jer će imati prostora da se razvija i zato što me je pitao o spisku igrača, Meli, Strelnieks, Vonamejker, Darijus Miler i ove godine Lendejl, Marinković... Onda je rekao 'možda je najbolje da idem tamo gdje mogu da postanem najbolja verzija sebe'. Tri puta sam pričao sa njim. Mnogo evroligaša nam je bilo konkurencija. Baš me je pitao za te igrače, kako je tekao njihov razvoj", izjavio je Trinkijeri koji je potom kratko opisao AMerikanca:

"Energija. Neviđena energija".

piše: Miloš Stijepović

Pročitajte još:

 

is_sponsored
0
FOTO PRICHA
Off
slika_video_zamjena
Off

Komentari