1
min read
A- A+
Pročitano

Tvrdi da je predvidio Draženovu smrt: "Čeka te saobraćajka, neka ti je Bog u pomoći"

06/12/2018 - 16:02
Autor:Fos Media
907 pregleda

Mirko Milićević igrao je zajedno u Ciboni sa Draženom Petrovićem. Danas tvrdi da je predvidio saobraćajnu nesreću kod njemačkog Denkendorfa 7. juna 1993. kad je život izgubio najbolji hrvatski košarkaš svih vremena.

Foto

Foto: 24sata.hr

"Ovo nijesam nikad nikome ispričao. Dražen je bio moj dragi prijatelj. Rekao sam mu 1990. godine što će se dogoditi. Pogledao me kako me pogledao... Bio sam u Marbelji 1993. godine kada sam čuo vijest na televiziji da je stradao. Nažalost, tri godine prije toga ja sam mu rekao što će se dogoditi", rekao je za Tečegraf Milićević.

Zatim opisuje kako je došlo do cijele priče.

"U Salonu smo bili Aco Petrović, Dražen i ja. Kasnije je došla i njegova tadašnja vjerenica Renata. Prilazi Dražen i kaže mi: 'Ajde, genije, da pogledaš, vjerili smo se smo, vjenčaćemo se.' Htio je da mu gledam u dlan, pogledam njen, a onda i dlan od Dražena i ne kažem ništa. Pita me što sam vidio, a ja mu kažem: 'Slušaj, ako ti oženiš Renatu, ja ću oženiti Adolfa Hitlera, a ja sam bliži Hitleru nego ti njoj.' Rekao sam mu da se fokusira na košarku", priča Milićević pa dodaje:

"Nakon mjesec i po dana me je opet pitao, a onda sam mu rekao: 'Brate moj, stoji ti saobraćajka, nek' ti je Bog na pomoći.'"

Bivši košarkaš Milićević objašnjava kako je sposobnost proricanja budućnosti naslijedio od bake koja je bila vidovita.

"Sreo sam ga mjesec dana prije nesreće. Malo ljudi zna da je Dražen već bio u avionu kada je tadašnja djevojka došla po njega. Imali su dva slobodna dana, rekao je Aci da ide s njom i premjestio se iz aviona u automobil. To je bila sudbina", rekao je Milićević.

Pročitajte još:

 

is_sponsored
0
FOTO PRICHA
Off
slika_video_zamjena
Off

Komentari