1
min read
A- A+
Pročitano

Počela četvrta sezona EKO mini odbojke: Iz godine u godinu sve brojniji (FOTO GALERIJA)

10/02/2019 - 15:08
Autor:Fos Media
95 pregleda

Salom OŠ Radojica Perović u Podgorici u nedjelju su odzvanjali radosni dječiji usklici. Počela je četvrta sezona EKO mini odbojke, takmičenja namijenjenoj djeci 9-12 godina, koje organizuje Odbojkaški savez Crne Gore, uz sponzorstvo kompanije Jugopetrol AD, EKO benzinske stanice i podršku Ministarstva sporta i mladih i Sekreterijata za kulturu i sport Podgorice.

Foto

Foto: OSCG

Na otvaranju se se našli ministar sporta i mladih Crne Gore Nikola Janović, predsjednik Odbojkaškog saveza Crne Gore Cvetko Pajković, marketing menadžer kompanije Jugopetrol AD Sara Ivanović Božović, generalni direktor Direktorata za sport Miloš Lalević, kao i Nemanja Ivanović i Rajko Ćupić ispred Sekreterijata za kulturu i sport Podgorice.

Četvrta sezona sakupila je rekordan broj učesnika, njih 650 iz 56 ekipa.

"Izuzetno smo ponosni na činjenicu da se naša muška seniorska reprezentacija plasirala na prvenstvo Evrope, ali barem toliko se dičimo ovom našom zajedničkom akcijom, ja bih rekao pokretom, EKO mini odbojkom", kazao je predsjednik OSCG Cvetko Pajković.

"Ponovo, četvrti put smo u prilici da započnemo sezonu igre, druženja, pobjeda, ponekad i po koje suze, jer u odbojci nema neriješenog rezultata. EKO mini odbojka je najbrojnije odbojkaško takmičenje u Crnoj Gori. Sigurno je među popularnijim u konkurenciji svih sportova u našoj zemlji. I, iz godine u godinu smo sve brojniji."

Na njegove riječi nadovezao se ministar Janović podvlačeći da mu "predstavlja posebno zadovoljstvo što je projekat EKO mini odbojke okupio veliki broj djece i ukazao na važnost bavljenja sportom koji može biti od ključnog značaja za jačanje ličnosti i timskog duha kod djece, kao i pripremu za nove životne pobjede".

Mečevi četvrte sezone biće održavani nedjeljom u sali Gimnazije Slobodan Škerović. 

is_sponsored
0
FOTO PRICHA
On
slika_video_zamjena
Off

Komentari