1
min read
A- A+
Pročitano

Prašović: Korak ka ostvarenju cilja i borbi za titulu prvaka svijeta

17/10/2020 - 7:24
Autor:Fos Media
264 pregleda

Crnogorski bokser Dilan Prašović će 23. oktobra u Beogradu ukrstiti rukavice sa borcem, iz Bosne i Hercegovine Edinom Puhalom.

Foto

Foto: Sport klub

Prašović je trebalo se da bori u martu, ali je tradiconalna profi revija u Budvi otkazana zbog koronavirusa. Sada je postignut dogovor da se meč održi u Beogradu. Na talonu neće biti profi titula, ali je meč od kapitalnog značaja jer je kvalifikacioni kada je reč o borbi za WBO titulu šampiona sveta.

“Maksimalno spreman čekam duel protiv Puhala. Radi se o izuzetno čvrstom i uvijek besprekorno spremnim rivalom. U pitanju je vrhunski defanzivac i izuzetno opasni udarač, koji je 18 od 19 mečeva dobio nokautom. Ponavljam, maksimalno sam spreman. Uvjeren sam da na čvrstinu rivala mogu da odgovorim istom mjerom, a da iskoristim svoje tehničke prednosti kako bi stigao do pobjede, te napravio još jedan korak ka ostvarenju cilja, a to je borba za titulu prvaka svijeta i naravno osvajanje iste u bliskoj budućnosti”, naglasio je Prašović za Sport Klub.

Pobjednik meča koji sledi, a ljubitelji boksa u Crnoj Gori se nadaju da će to biti Prašović, ostaće na listi izazivača i imaće više nego realne izglede da se bori za titulu prvaka svijeta u WBO verziji.

is_sponsored
0
FOTO PRICHA
Off
slika_video_zamjena
Off

Komentari