1
min read
A- A+
Pročitano

Adžić: Ova ekipa će uz malu nadogradnju san pretvoriti u javu

14/04/2019 - 16:13
Autor:Fos Media
233 pregleda

Rukometašice Budućnosti nijesu uspjele da se plasiraju na završni turnir Lige šampiona, a u tome ih je spriječio danski Vajpers.

Foto

Foto: ZRK Budućnost

Tim iz Krištijanštada je bio bolji u oba duela četvrtfinala, ali trener Budućnosti Dragan Adžić smtra da njegova ekipa može samo da napreduje.

“Naravno da nema stajanja. Imamo mladu i talentovanu ekipu, imamo osnovu koja će uz malu nadogradnju san vrlo brzo pretvoriti u javu. Nije pitanje da li ćemo učestvovati na finalnom turniru i da li ćemo se boriti za titulu prvaka Evrope, samo je pitanje vremena. Iskreno se nadam, da će to biti jako brzo, možda već naredne sezone”, kazao je za Sport Klub Adžić i dodao:

“Rekao sam posle prvog meča da djevojkama ne mogu mnogo toga da zamjerim. Borile su se, dale sve od sebe, ali su za rivala imale objektivnu bolju ekipu. Ostaće naravno dilema šta bi se desilo da u samoj završnici Lige šampiona nijesmo imali mnogo problema sa povredama, a samim tim i sa sistemom igre koji nam je do tada donosio sjajne rezuzltate". 

Preko granica bola u duelu sa moćnim i kvalitetnim timom je gotovo nemoguće izaći kao pobjednik i pored silne želje, volje i motivacije.

“Bez obzira na konačan rezultat jasno je sa su želja, volja, motiv i energija bili na maksimalno nivou. Djevojke su dale sve od sebe. Međutim, nekada iz objektivnih razloga, voljni moment nije dovoljan, jednostavno neke stvari ne možete da sprovedete u djelo jer vam tijelo to ne dozvoljava. Nikada nijesmo tražili alibi, nećemo to da radimo ni sada. Čestitali smo Norvežankama na plasmanu u polufinale, a mi se odmah okrenuli obavezama koje nas očekuju. Zahvaljujući radu i odricanjima smo stigli do samog vrha. Samo jedan korak nas dijeli od plasman na finalni turnir elitnog takmičenja. Ponavljam, nemam dilemu da li će se to desiti, pitanje je samo kada. Uvjeren sam kao i svi u timu, jako brzo", rekao je Adžić.

Pročitajte još:

 

is_sponsored
0
FOTO PRICHA
Off
slika_video_zamjena
Off

Komentari