1
min read
A- A+
Pročitano

Krah Zagreba na Vujinom povratničkom debiju: Barsa 6D, mi gluvonijemi film (VIDEO)

29/09/2019 - 12:29
Autor:Fos Media
430 pregleda

Nakon tri godine Veselin Vujović se vratio na klupu Zagreba.

Foto

Foto: Pixsell

Simbolično, u duelu 3. kola Lige šampiona sa Barselonom, klubom za koji je igrao pet sezona (1988-1993), proslavivši 1991. prvu od rekordnih 9 titula kontinentalnog prvaka. I u kome ima status legende.

U dvorani Višnjik u Zadru (zagrebačka Arena bila zauzeta), Blau grana nije imala popusta za njega.

Španci su pobijedili 36:19, što je najteži domaći poraz Zagreba u evropskim utakmicama.

Ni Vujina prepoznatljiva harizmatična energija nije mnogo donijela rukometašima hrvatskog prvaka, koji su djelovali nemoćno i nezrelo, kao juniori u sudaru sa motivisanim seniorskim timom.

Pedesetosmogodišnji Cetinjanin se često hvatao za glavu ne vjerujući šta se dešava njegovim igračima i koliko posla ga očekuje.

"Izgledali smo usporeno, kao gluvonijemi film od prije 100 godina, a Barsa kao neki moderni 6D", rekao je neposredno nakon meča.

Kasnije, na konferenciji za medije, smireno je konstatovao da je katalonski tim projektovan za osvajanje titule, a da njegovom predstoji "teška muka" da se probije u osminu finala.

"Hvala Barseloni što nam je pokazala kako se odnosi prema utakmici svih 60 minuta... Nadam se da će moji igrači vidjeti kako to izgleda."

Vujović je potpisao ugovor na tri godina. Priliku za prvu pobjedu u povratničkom mandatu imaće u utorak u Moskvi, gdje Zagreb gostuje Spartaku u susretu SEHA lige.

is_sponsored
0
FOTO PRICHA
Off
slika_video_zamjena
Off

Komentari