1
min read
A- A+
Pročitano

Lavići od sjutra na nezvaničnom prvenstvu Evrope

30/06/2019 - 11:58
Autor:Fos Media
88 pregleda

Kadetska rukometna reprezentacija Crne Gore otputovaće danas za Švedsku, gdje je od sjutra očekuje nezvanično prvenstvo Evrope za igrače do 17 godina.

Foto

Foto: RSCG

U Geteborgu "lavići", srebrni sa Mediteranskih igara, će igrati u grupi B sa Islandom, Austrijom, Holandijom, Rumunijom i Italijom.

"U Geteborg putujemo sa željom da ostvarimo što bolji rezultat. Svjesni smo da je ovo jedinstvena prilika da se izmjerimo sa evropskim reprezentacijama", rekao je za sajt Rukometnog saveza Crne Gore selektor Brano Božović.

"U našoj grupi su Rumunija koju smo savladali dva puta, te Italija koju smo takođe pobijedili i to na Mediteranskom prvenstvu. Nećemo biti kompletni ni u ovoj akciji, jer nam nedostaju Barjaktarović, Abramović i Džarić, ali će priliku dobiti drugi momci kao sto su Janko Medojević, Jovan Abramovic i Luka Nikolić. Vjerujem da smo se dobro spremili s obzirom na to da su nam takmičenja završena prije mjesec... Mogu da obećam da će momci pružiti maksimum u svakom meču, da će biti borbeni, što će vjerujem biti dovoljno da ostavimo dobar utisak u Švedskoj."

Raspored mečeva crnogorske kadetske reprezentacije

Ponedjeljak

CRNA GORA – Austrija (10.30)

CRNA GORA – Island (16.45)

Utorak

CRNA GORA – Italija (13.30)

Srijeda

CRNA GORA – Holandija (12.15)

CRNA GORA – Rumunija (18.00)

is_sponsored
0
FOTO PRICHA
Off
slika_video_zamjena
Off

Komentari