1
min read
A- A+
Pročitano

Stevan Vujović o najdražoj uspomeni iz SEHA lige: Šansa da vidim Ivana Balića na terenu

29/10/2019 - 19:59
Autor:Fos Media
205 pregleda

Nakon šest godina Stevan Vujović se vratio na parkete SEHA lige. Crnogorski reprezentativac, poznat kao rukometni nomad, od ljetos je član Motora iz Zaporožja. Ukrajinski šampion ove sezone debituje u regionalnom takmičenju.

Foto

Foto: SEHA liga

"Imao sam još godinu ugovora sa Dobrudžom Sud, ali sam odlučio da pređem u Motor, jer sam vidio priliku da napredujem u karijeri... Dobro mi je, osjećam se udobno i ništa mi ne fali", kazao je 29-godišnji Cetinjanin u intervjuu za zvanični sajt SEHA lige.

Nakon pet kola Motor dijeli prvu poziciju u grupi A sa Vardarom.

"Očekivano. Motor prvi put igra u SEHA ligi i očekivali smo dobre rezultate. Imamo odličan tim i zašto da budemo skromni."

Bivši igrač Lovćena je pričao o klupskim ciljevima u ovoj sezoni.

"Da se plasiramo na završni turnir SEHA lige, ali i da osvojimo prvenstvo i Kup. Igramo dosta mečeva i naš cilj je da pobijedimo u svima."

Vujović je blistao u drugom kolu, postigavši pet golova u pobjedi nad svojim bivšim timom Vardarom (32:31).

"Nije to bio poseban meč za mene jer sam nekada igrao za skopski klub, već zbog toga što je riječ o šampionu Evrope. Bili su umorni, a mi smo imali odličan dan."

Upravo je sa Vardarom sjajni lijevi bek slavio trofej u premijernoj sezoni SEHA lige (2011/2012).

"Poseban osjećaj, jer su u to vrijeme Zagreb i Metalurg bili veća imena od nas... Liga se mnogo promijenila otada. Mnogo je atraktivnija i kvalitetnija."

Koja je vaša najdraža uspomena na igranje u SEHA ligi?

"Šansa da vidim Ivana Balića na terenu."