1
min read
A- A+
Pročitano

Novak: Ne osjećam se dobro, nije ni trebalo da budem ovdje

12/03/2018 - 7:53
Autor:Fos Media
574 pregleda

Novak Đoković poražen je sinoć od Japanca Taro Danijela (7:6, 4:6, 6:1) na startu Indijan Velsa na povratku nakon operacije lakta.

Foto

Foto: Dailyexpress.com

Đoković je prikazao lošu igru, a nakon meča je istakao da nije ni očekivao da će napraviti dobar rezultat.

"Želio bih da čestitam svom rivalu jer se borio i pokazao sjajan duh na terenu. Ja sam se osjećao kao da igram prvi meč na ATP turu, veoma čudno... Potpuno sam izgubio ritam, sve, mučio sam se i sa zdravljem prethodnih nedjelja. Zahvalan sam što sam bio na terenu tako brzo poslije povrede, ali istovremeno se uopšte ne osjećam dobro”, rekao je Đoković.

Srpski teniser je najavio da će se konsultovati sa svojim timom kada su u pitanju naredni koraci.

“Nedostaje mi takmičenje, ali moram da razgovaram sa timom i da smislimo strategiju kako ćemo dalje. Bog nam uvijek zada neki izazov kada ga najmanje očekujemo. Uvijek postoji nešto dobro u svemu, za sve postoji razlog”, kazao je nekadašnji broj jedan na ATP listi i dodao:

“Nije ni trebalo da budem ovdje, operisao sam se prije pet-šest nedjelja, tako da nije bilo očekivanja ovdje. Nijesam uspio da pronađem ritam, pogotovo na bekhendu koji mi je uvijek bio čvrst kao stena. I to je dio nekarakterističnih okolnosti u kojima sam trenutno”.

Pročitajte još:

 

is_sponsored
0
FOTO PRICHA
Off

Komentari