1
min read
A- A+
Pročitano

Crnogorski golman pokazao ranu od noža: Jedino rješenje je bilo da skočim u vodu (FOTO)

11/02/2019 - 15:31
Autor:Fos Media
3699 pregleda

Golman vaterpolista Crvene zvezde Alesandro Kralj pokazao je danas na konferenciji za medije u Beogradu ranu na nozi, koju mu je nožem nanio jedan od huligana prilikom napada u Splitu.

Foto

Foto: Tanjug/AP

Kako je rekao, samo je pukom srećom sačuvao živu glavu jer se napadač okliznuo.

"Kada je konobar u kafiću gdje smo sjeli vidio ispod jakne Zvezdin grb, prišao je i rekao kakav je to grb i prijeteći rekao bolje pokrij to. Mislio sam da je šala, potom smo prešli u drugi kaifć i trenutku dok sam gledao u telefon prišli su momci sa strane. Krenuli su udarci, spala mi je jakna i ostao sam na sred rive u Zvezdinoj trenerci", ispričao je crnogorski golman, a prenosi Tanjug.

s

Kako je naveo, pokušava je samo da spasi živu glavu.

"Trčao sam, kada sam vidio jednog da ide na mene nožem, na sreću okliznuo se i samo me zakačio po nozi. Kad sam shvatio da nemam izbora, jedino rešenje mi je bilo da skočim u vodu. Posle mi je i policija rekla da sam dobro uradio. Tada su krenuli da me gađaju kamenicama, vikali da skidam sve sa sebe. Najviše me zaboljelo što su me poslije vrijeđali obični ljudi", naveo je Kralj.

On je odgovorio i kritičarima zbog toga što je rekao da je Crnogorac.

"Mislio sam na dijete, ženu i samo sam htio da se spasim. Jesam, rekao sam da sam Crnogorac, ali ne da bih se izvukao, nego da bi znali koga su ubili", ispričao je Kralj.

Izvor Foto: Tanjug/AP

Pročitajte još:

 

is_sponsored
0
FOTO PRICHA
Off
slika_video_zamjena
Off

Komentari