1
min read
A- A+
Pročitano

Evropski šampion prelazi u vlasništvo Opštine Kotor

11/09/2019 - 11:26
Autor:Fos Media
149 pregleda

Vrlo brzo, kako je Pobjedi kazao sportski direktor Primorca Dragan Samardžić, kotorski vaterpolo klub prelazi u ruke opštine. Dogovor je pao, ušlo se u finalizaciju posla.

foto

Foto: VK Primorac

“U načelu, taj dio protokola je ustanovljen sa obje strane, mislim na klub i opštinu. Predstoji period papirologije, administracije, sve to treba da se predloži za Skupštinu koja treba da potvrdi preuzimanje kluba. Nakon toga ide notarski dio, prenos vlasništva… Tako da sve ide u najboljem pravcu”, rekao je Samardžić.

Do okončanja posla, Primorac (šampion Evrope iz 2009. godine), koji će se takmičiti na domaćoj i regionalnoj sceni, bez zvučnih imena, sa najmanje iskustva, dočekaće predstojeće obaveze.

“Od pojačanja nema ništa, a sa golmanom Kraljem smo potpisali ugovor. Teško je izvodljivo da u tom dijelu nešto radimo. Mislim da sa našom mladosti možemo da potkrpimo polusezonu. U ponedjeljak ćemo predati listu igrača za ligu, a onda u januaru probati da se pojačamo”, rekao je Samardžić.

Kotorski vaterpolisti treniraju na Ljetnjem bazenu, nakon turnira u Sarajevu radiće u Budvi.

“Momci još treniraju na ljetnjem bazenu, vrijeme dozvoljava. U četvrtak putujemo za Sarajevo, gdje ćemo igrati na turniru sa reprezentacijom BiH, POŠK-om i Vojvodinom. Nakon toga smo u Budvi, jer će liga sedmicu kasnije početi”, zaključio je Samardžić.

Pročitajte još:

 

is_sponsored
0
FOTO PRICHA
Off
slika_video_zamjena
Off

Komentari