1
min read
A- A+
Pročitano

Gojković objavio spisak za duel sa Ukrajinom

07/11/2019 - 14:15
Autor:Fos Media
87 pregleda

Selektor vaterpolo reprezentacije Crne Gore, Vladimir Gojković objavio je spisak igrača za duel sa Ukrajinom, u prvom kolu preliminarnog dijela Svjetske lige.

Foto: VPSCG

Foto: VPSCG

Gojković računa na 14 igrača.

Na spisku su: Dejan Lazović, Vlado Popadić, Đuro Radović, Marko Petković, Dušan Matković, Aleksa Ukropina, Stefan Vidović, Bogdan Đurđić, Nikola Moskov, Vladan Spaić, Dimitrije Obradović, Stefan Pješivac, Petar Tešanović i Dušan Banićević.

Gojković je kazao da na startu Svjetske lige odlučio da pruži priliku igračima koji su manje igrali i koji nijesu nastupali za A selekciju.

"S obzirom na to da igramo na startu sa protivnikom koji je znatno slabiji nego što smo navikli, i ekipom koja nije iz vrha svjetskog vaterpola, odlučili smo da damo šansu mlađim igračima, da probamo neke igrače koji su manje igrali i koji nijesu nastupali za A selekciju. Nadam se da će do utakmice svi biti zdravi, i da ćemo ovaj meč odraditi kako treba, da iskoristimo i pripreme sa Japanom i za ovaj meč, na najbolji mogući način", kazao je Gojković.

Meč se igra u utorak 12. novembra na bazenu SC "Nikšić" u Nikšiću od 18 sati. Ulaz je slobodan. U ovom kolu slobodna je selekcija Španije. 

Pročitajte još:

 

is_sponsored
0
FOTO PRICHA
Off
slika_video_zamjena
Off

Komentari