1
min read
A- A+
Pročitano

Hrvatski novinar se izvinio napadnutim vaterpolistima: Oprostite, ako vam to nešto znači

10/02/2019 - 15:43
Autor:Fos Media
1890 pregleda

Poznati hrvatski novinar Neven Cvijanović, koji živi i radi u Engleskoj i komentariše utakmice Premijer lige, reagovao je nakon napada na vaterpoliste Crvene zvezde.

Foto

Foto: Sporklub.hr

On je na sajtu Sportkluba napisao komentar u kojem je između ostalog napisao da ga je sramota i zamolio zvezdaše da ne budu kao Splićani.

"Moram nešto o ovome reći, pa kud puklo da puklo, kome se sviđalo ili ne sviđalo. Prije svega, jako me je sramota. Vjerovatno vam je poznat taj osjećaj, kao da sam ja bio taj moron koji je udario te momke na splitskoj rivi, kao da je moja ruka potjerala tog jadnog mladića u more", napisao je Cvijanović.

Kako je naveo, možda bi otišao predaleko ako bi rekao da država sponzoriše ovakve činove, ali smatra da "sasvim sigurno malo toga radi da do njih ne dođe".

"Ponovo se ništa neće dogoditi, ponovo niko neće uhvatiti krivce ili ako ih se i uhvati dobiće godinu dana uslovno ili kaznu rada za opšte dobro. Sami ste, gospodo političari, ovo zakuvali. Svi vaši sitnopolitički govori i prozivanja vraćaju nam se kao bumerang", rekao je Cvijanović.

"Na kraju, dragi sportisti, vaterpolisti Crvene zvezde, ako vam to nešto znači, ja vam se izvinjavam. Oprostite na našem negostoprimstvu, oprostite na našoj neukosti i uskogrudnosti. Molim vas, nemojte se vi prema nama ponijeti ovako kao što smo mi prema vama", zaključio je Cvijanović.

Pročitajte još:

 

is_sponsored
0
FOTO PRICHA
Off
slika_video_zamjena
Off

Komentari