1
min read
A- A+
Pročitano

Megzit: Princ Filip bijesan, Hari s kraljicom, Vilijam "krivac"...

13/01/2020 - 16:39
Autor:Fos Media
795 pregleda

Princ Filip napustio je jutros smrknutog lica zamak Sandringam, u kojem bi kasnije u toku dana princ Hari trebalo da se sastane sa kraljicom i razgovara o svojoj kraljevskoj budućnosti nakon "Megzita".

Foto

Foto: Tanjug

Vojvoda od Edinburga (98) imao je značajnu ulogu u savjetovanju Njenog Veličanstva uoči današnjeg samita, ali ostaviće svojoj ženi, princu Čarlsu i princu Vilijamu da zaključe izlazni dogovor sa Saseksima, piše Dejli Mejl, prenosi Tanjug.

Filip je vjerovatno kraljici prenio mišljenje o odluci Megan i Harija da napuste svoje dužnosti viših članova kraljevske porodice prije nego što je danas napustio palatu i navodno je bio vrlo ljut kad je saznao prošle srijede, te je vikao na svoje pomoćnike: "Sta kog đavola oni izigravaju?"

Vojvoda i vojvotkinja od Saseksa navodno su bili pod velikim pritiskom zbog maltretiranja princa Vilijama, a Megan je odlučna da napusti kraljevsku porodicu, dok će njen suprug "slomljenog srca" danas pokušati da sklopi sporazum o abdikaciji sa svojom 93-godišnjom bakom, piše list.

Kraljevski saradnici vjeruju da će se sastanak održati u 14 časova po lokalnom vremenu, tako da će Megan moći da se uključi u 6 sati ujutro po kanadskom vremenu gdje je otputovala nekoliko sati nakon što je par "podnio ostavku" prošle srijede - ali Kejt, vojvotkinja od Kembridza, danas neće biti tu da podrži svog supruga princa Vilijema u Norfolku, jer je ostala u palati Kensington da brine o njihovo troje djece.

Megan je navodno rekla Hariju da mora da se udalji od kraljevske porodice, a što se događa samo 20 mjeseci nakon što se udala za njega. Za to djelimično okrivljuje princa Vilijema, a rekla je navodno suprugu za Božić: "Ovo nije za mene".

Pročitajte i ovo:

 

is_sponsored
0
FOTO PRICHA
Off
slika_video_zamjena
Off

Komentari