1
min read
A- A+
Pročitano

Zadranin kažnjen jer je prepravio grafit "Ubi Srbina"

10/01/2019 - 19:14
Autor:Fos Media
1137 pregleda

Protiv Zadranina Jure Zubčića podnijeta je krivična prijava zbog toga što je grafit "Ubi Srbina" napisan na zgradi mjesnog odbora zadarskog vijeća prepravio u "Ljubi Srbina".

Foto

Foto: Facebook

Početkom decembra nepoznati počinioci napisali su taj grafit na zgradi, a Zubčić je ispred riječi "Ubi" dodao slovo "Lj", tako da je grafit glasio "Ljubi Srbina", prenosi zagrebački portal Indeks.

"Ne trpim govor mržnje i zato sam ispravio grafit. Puno je ljepše gledati poruke ljubavi, nego poruke mržnje", rekao je tada Zubčić.

Međutim, on je na svom Fejsbuku objavio da je zbog ispravljanja grafita protiv njega podnijeta krivična prijava i da je zbog toga bio u policiji na razgovoru.

"Podnijeta je krivična prijava protiv mene zbog uništavanja tuđe imovine zbog dopisanog slova 'Lj', te sam danas povodom toga bio u policiji na razgovoru. Priznajem da sam dopisao slovo Lj, ali ne smatram da sam uništio tuđu imovinu, već upravo suprotno, popravio sam je", napisao je Zubčić.

Istovremeno, on je pozvao osobu koja ga je prijavila anonimno da to uradi punim imenom i prezimenom i zapitao se da li je to isto uradio i protiv onoga ko je napisao prvobitni grafit.

Pročitajte i ovo:

 

is_sponsored
0
FOTO PRICHA
Off
slika_video_zamjena
Off

Komentari