1
min read
A- A+
Pročitano

Albanija: Porodica se žalila na lošu hranu, vlasnik restorana ih fizički napao (VIDEO)

18/08/2019 - 15:21
Autor:Fos Media
1328 pregleda

Vlasnik restorana u Albaniji uhapšen je zbog fizičkog napada na špansku porodicu i uništavanje njihovog automobila.

Foto: Printscreen/YT

Foto: Printscreen/YT

Kada se petočlana porodica požalila na lošu hranu i uslugu u restoranu "Panorma" u mjestu Himara na jugu Albanije, vlasnik restorana 51-godišnji Mihal Kokedima ih je fizički napao.

U pokušaju da pobjegnu, porodica je ušla u automobil sa svojim vodičem, a onda su postali svjedoci još većeg divljanja državljanina Albanije.

Naime, on je skočio na haubu i krenuo da udara po šoferšajbni dok su prestravljeni ljudi posmatrali, a jedna osoba iz automobila počela da snima napad.

 

Albanac je kod sebe imao i neku vrstu hladnog oružja kojim je uspio da razbije staklo.

Kokedima je uspio da se drži na automobilu u pokretu oko šest minuta, sve dok nisu naišli na policijsko vozilo, piše "Gazetatema", prenosi Blic.

Uhapšen je zbog napada, a kasnije je špansku porodicu primio albanski ministar turizma i izvinio im se zbog pretrpljene traume. Inače, Kokedima i njegova porodica su i ranije napadali turiste, a 2017. godine su lokalne vlasti suspendovale njegovu dozvolu za rad.

Međutim, to ga nije sprečilo da i dalje prima goste, a veliki broj njih se, kako pokazuju recenzije na sajtu "Tripadvajzor" žalio na uslugu, hranu i na ponašanje vlasnika.

 

Pročitajte i ovo:

 

is_sponsored
0
FOTO PRICHA
Off
slika_video_zamjena
Off

Komentari