1
min read
A- A+
Pročitano

Beograd: I Đurović bio povezan sa "kavčanima"?

12/03/2018 - 8:41
Autor:Fos Media
421 pregleda

Baranin Blažo Đurović (39), koji je prekjuče, oko 17.30, ubijen ispred svoje kuće u Ulici vojvode Skopljanca u beogradskom naselju Voždovac, bio je navodno povezan sa “kavačkim klanom”, prenosi dnevna novina Dan.

a

Foto: Crna Gora.me

Kako policija sumnja, Đurović je za kavčane odrađivao iznude, odnosno utjerivanje dugova. Upravo u toj činjenici policija vidi motiv ove surove likvidacije.

Đurović je odranije poznat srpskoj policiji po izvršenju krivičnih djela otmica i iznuda. Crnogorskoj policiji nije poznat, sa obzirom na to da se njegova porodica prije više godina odselila iz Crne Gore.

U Đurovića su za sada nepoznati napadači iz automatske puške ispalili najmanje 15 metaka. Likvidiran je ispred kuće u kojoj je živio sa suprugom i dvoje djece. Rafali su se začuli u trenutku kad je Đurović svojim automobilom izlazio iz garaže. Napadači su pucali iz bijelog BMV-a. To vozilo je preksinoć pronađeno zapaljeno nekoliko kilometara od mjesta zločina, u naselju Kumodraž. U zapaljenom automobilu policija je pronašla automatsku pušku za koju se vjeruje da je korišćena u likvidaciji Đurovića.

Kako pišu mediji u Srbiji, Đurović se u Ulicu vojvode Skopljanca doselio prije pet godina i sa porodicom je živio u istoj kući u kojoj je živio i njegov rođeni brat sa porodicom.

Braća Đurović su bili uhapšeni prije dvije godine zbog sumnje da su učestvovali u otmici, zbog čega su iza rešetaka proveli godinu i po dana.

is_sponsored
0
FOTO PRICHA
Off

Komentari