1
min read
A- A+
Pročitano

Dragomir Karić: “Mira Marković će biti kremirana u Rusiji i sahranjena u Srbiji”

15/04/2019 - 14:45
Autor:Fos Media
494 pregleda

Poslanik Pokreta snaga Srbije Dragomir Karić i posljednja osoba iz Srbije koja je vidjela Miru Marković prije nedjelju dana, rekao je da će supruga bivšeg predsjednika Srbije i SRJ Slobodana Miloševića, sigurno biti sahranjena u Srbiji.

Foto

Foto: Printscreen

Karić tvrdi da će Markovićeva, koja je juče preminula u 77. godini u moskovskoj bolnici, gdje je liječena mjesec dana, prethodno biti kremirana u ruskoj prijestonici.

Čitulja u štampi: Marko i Marija se oprostili od Mire Marković

“Mira Marković će biti sahranjena u Srbiji, 100 odsto. Najvjerovatnije u Požarevcu. Ali će prethodno biti kremirana u Moskvi. To je bila njena želja. Nije Marko išao u konzulat, ali je naše diplomatsko predstavništvo obaviješteno, razgovarali su telefonom.

U kontaktu sam sa Markom, jutros je išao u bolnicu na prepoznavanje, identifikaciju. Mirina smrt je za njega šok. Nije ništa nagovještavalo da će da umre. Prije desetak dana sam je vidio. Imala je dvije operacije i oporavak je dobro tekao, ali je onda dobila upalu pluća i sve se zakomplikovalo, pala je u komu. Uprkos svemu,

Marko se dobro drži, jak je, pravi sin. Preuzeo je sve na sebe, a ovdje ćemo mi i iz SPS biti tu za svu neophodnu organizaciju”, rekao je Karić za Kurir.

Za sada je, kako je rekao, nepoznanica datum sahrane, koji zavisi od administracije dvije države.

Pročitajte još:

 

is_sponsored
0
FOTO PRICHA
Off
slika_video_zamjena
Off

Komentari