1
min read
A- A+
Pročitano

KRIK objavio fotografije: Andrej Vučić sa "čovjekom čije ime izaziva strah na Kosovu"

15/04/2019 - 11:17
Autor:Fos Media
3131 pregleda

Biznismen sa sjevera Kosova, Zvonko Veselinović, i brat srpskog predsjednika Aleksandra Vučića, Andrej, fotografisani su zajedno u jednom restoranu na Kopaoniku, piše istraživački portal KRIK koji je objavio i fotografije.

Foto

Foto: Starsport

Ovim se, kako piše KRIK, potvrđuju sumnje da je Vučićev brat blizak sa čovjekom "čije ime izaziva strah na Kosovu i koji je, prema izvještaju policije i BIA-e, umiješan u različita krivična djela."

"Krajem marta 2015, Crvena zvezda igrala je košarkašku utakmicu protiv njemačke Albe za plasman u četvrtfinale... Dešavanja na terenu pratila su petorica muškaraca na ekranu u restoranu "Salaš 137" na Kopaoniku... a među njima su bili i Veselinović i Andrej Vučić", navodi portal, koji Veselinovića naziva "ozloglašenim biznismenom".

U telefonskom razgovoru sa novinarkom KRIK-a, Veselinović je negirao da se vidio sa Andrejem na Kopaoniku. "Ja sam se sa njim jednom sreo na zdravo-zdravo dok su još opozicija bili (prije 2012). Čovjeka ne poznajem, niti imam kontakt s njim", rekao je on.

"Ako neko kaže da me viđa s njim, taj laže. To je još jedna vaša dezinformacija, još jedan spin, kao i svaki tekst o meni. Vas nikada nije ni zanimala istina, vi ste uvijek gledali da napravite film za koji ste plaćeni", dodao je Veselinović.

Izvor: KRIK
Izvor: KRIK

Kada su novinari KRIK-a rekli da posjeduju fotografije njihovog susreta, Veselinović je rekao: "Super, izbacite fotografije u medije. Nisam se viđao sa njim, stojim iza toga".

Andrej Vučić nije odgovarao na pozive - novinari KRIK-a pokušali su da stupe u kontakt sa njim i posredstvom predsjednikove savjetnice za medije Suzane Vasiljević, ali je ona odgovorila: "Predsjednikov brat nije državni funkcioner, pa tako mi nismo adresa za kontakt sa njim".

Izvor: KRIK
Izvor: KRIK

Gost koji je uslikao susret objasnio je novinarima da je bio iznenađen da ovu dvojicu vidi zajedno pošto je u novinama pročitao članke koji Veselinovića opisuju kao kriminalca.

Fotografisao ih je krišom mobilnim telefonom i dugo se bojao da fotografije bilo kome pokaže ili pošalje. Nije čuo o čemu razgovaraju, navedeno je u tekstu.

Cijeli tekst pročitajte klikom na ovaj link.

Pročitajte i ovo:

 

is_sponsored
0
FOTO PRICHA
Off
slika_video_zamjena
Off

Komentari