1
min read
A- A+
Pročitano

Milošević: U Knin idem otvorenog srca

01/08/2020 - 13:06
Autor:Fos Media
172 pregleda

Potpredsjednik hrvatske Vlade, član Samostalne demokratske srpske stranke (SDSS) Boris Milošević naveo je na Fejsbuku da će ići na obilježavanje 25. godišnjice od hrvatske vojno-policijske akcije "Oluja" i da ide "otvorenog srca", prenio je danas portal Nova.rs.

Foto: Betaphoto

Foto: Betaphoto

"U Knin idem otvorena srca, iskreno, s nadom da ova Vlada može napraviti taj tako važan korak, korak prema budućnosti, boljem društvu, društvu razumijevanja, poštovanja i tolerancije i da možemo izaći iz rovova u kojima smo ukopani. Nakon 25 godina potrebno je prestati s mržnjom, prestati s ratom", naveo je između ostalog u poruci potpredsjednik Vlade Hrvatske.

Milošević je naveo da u Knin ide kao potpredsjednik Vlade Republike zadužen za ljudska prava.

"Kao član Vlade, Srbin iz Hrvatske, svjestan opterećenja ratnog nasljeđa u društvu koje osećaju Srbi u Hrvatskoj, ali ne samo oni, nego i svi građani Republike Hrvatske, moram razmišljati racionalno i odgovorno te pokušati doprinijeti boljem društvu i građenju kulture mira", naveo je on.

"Nije mi bilo lako donijeti ovu odluku kako zbog privatne porodične tragedije, tako zbog svih onih Srba koji su u Oluji nekog izgubili, onih koji su u izbjeglištvu kao i onih koji su se vratili, iako im je proces povratka opstruiran. Sudbinu tih ljudi dobro znam jer skoro cijeli profesionalni i politički staž, proteklih 18 godina, pomažem u rješavanju njihovih problema”, napisao je Milošević.

is_sponsored
0
FOTO PRICHA
Off
slika_video_zamjena
Off

Komentari