1
min read
A- A+
Pročitano

Otac ubijenog mladića: "MUP RS sve zna, imena ubica čuvam za Strazbur"

14/09/2018 - 14:54
Autor:Fos Media
621 pregleda

Davor Dragičević, otac stradalog banjalučkog mladića Davida, tvrdi da će taj slučaj završiti u Sudu u Strazburu, jer, misli da, nadležne institucije Republike Srpske to ne žele da urade. 

a

Foto: Printscreen

Kaže da je njegov sin ubijen, a da "cijeli MUP RS zna ko ga je ubio".

" Iza ubistva Davida Dragičevića stoji Republika Srpska i ovaj slučaj se može riješiti za dva minuta i ne trebaju nikome ni izbori ni predizborna kampanja", kazao je Dragičević na konferenciji za novinare u Banja Luci, na kojoj je prikazan i video povodom šest mjeseci od stradanja ovog mladića.

Naveo da on nije umiješao politiku u sve ovo, prenosi Avaz.

"Zna se ko je umiješao politiku u ovaj slučaj", kazao je Dragičević i dodao da će 5. oktobra doći "kod sina na trg, pošto na groblje ne može".

Rekao je da je njegov sin "otet u centru Banje Luke, šest dana silovan, maltretiran, masakriran i na kraju bačen u kanalizaciju s jasnom porukom nalogodavaca, egzekutora, šta se svima može dogoditi, ukoliko budu protiv njih".

Vlastima i opoziciji je poručio "da je stvarao RS i nije njen rušilac, ali ne želi živjeti u sistemu koji već šest mjeseci zataškava organizovano ubistvo 21-godišnjaka".

Utvrdio je da će, kako se bliže izbori,  biti sve veći pritisak lično na njega i članove grupe "Pravda za Davida".

Na konferenciji za novinare pokazani su dokumenti koji, kako je rečeno, osporavaju sve što je izrečeno na konferenciji za novinare u banjalučkoj policiji 26. marta, nakon što je pronađeno tijelo Davida Dragičevića.

Pročitajte još:

 

is_sponsored
0
FOTO PRICHA
Off
slika_video_zamjena
Off

Komentari