1
min read
A- A+
Pročitano

Preminula Mira Marković

14/04/2019 - 16:47
Autor:Fos Media
1928 pregleda

Udovica bivšeg predsjednika SR Jugoslavije, Slobodana Miloševića, Mirjana Marković preminula je danas u 76. godini života.

Foto

Foto: Profimedia

Mira je u teškom zdravstvenom stanju bila prije 7 dana i prema informacijama medija od tada je bila u bolnici u Sočiju.

Pročitajte i ovo: Mirjana Marković, srpska lejdi Magbet

Imala je četiri operacije, a nakon poslednje su joj ugrožene vitalne funkcije i ljekari nisu željeli da daju prognoze u vezi sa oporavkom.

"Mira je imala četiri operacije, a nakon poslednje je došlo do određenih komplikacija i pada imunog sistema. Ljekari su zbog toga zabrinuti i kada se uzmu u obzir njene godine, nisu željeli da daju prognoze po pitanju oporavka", naveo je izvor iz Sočija, prenijeli su ranije srpski mediji.

dgnd
Arhiva, foto: Profimedia

Podsjećanja radi, Apelacioni sud u Beogradu nedavno je ukinuo presudu kojom je Mira Marković osuđena na godinu dana zatvora zbog zloupotrebe službenog položaja pri dodjeli državnih stanova i naloženo je da se suđenje ponovi i da se u novom postupku otklone povrede na koje je ukazao.

Presuda kojom je osuđe na na godinu dana zatvora donijeta je u junu 2018. godine, 15 godina nakon pokretanja postupka i suđeno joj je u odsustvu, s obzirom na to da je živjela u Moskvi, podsjeća portal Telegraf.rs.

Pročitajte i ovo:

 

is_sponsored
0
FOTO PRICHA
Off
slika_video_zamjena
Off

Komentari