1
min read
A- A+
Pročitano

Prva beba rođena u karantinu (FOTO)

25/03/2020 - 13:45
Autor:Fos Media
1323 pregleda

Tačno u ponoć, u noći s utorka na srijedu, u krugu bijeljinske bolnice rođena je prva beba čija se majka nalazila u karantinu. U pitanju je, kako je saopštila direktorica bijeljinske bolnice Milica Lovrić, 22-godišnja porodilja, koja je došla s područja zvorničke regije i kojoj je uzet bris za analizu. 

Foto

Foto: Lj. Ljubojević

"Ona je porođena u našoj adaptiranoj sali, u starom objektu Ginekologije, pod stručnim vodstvom dežurne ekipe, anesteziologa doktorke Sanje Dabić i ginekologa, doktora Milivoja Pelemiša. Beba, dječak, težak 3.400 grama, dobro se osjeća, a dobro se osjeća i dječakova majka. Beba i majka su u karantinu, odvojeno, i čekamo rezultate analiza - rekla je dr. Lovrić, javlja Dnevni Avaz.

Foto: Lj. Ljubojević

Foto: Lj. Ljubojević

- To su lijepe vijesti, da se zdravstveni radnici dobro snalaze i u vanrednim situacijama i da uspješno rješavaju svoje profesionalne obaveze. Želim ovom prilikom pohvaliti timski rad, kako zaposlenih u Gradskoj upravi, medija, privrednika koji su nam pomogli da prikupimo sredstva i da nabavimo nove respiratore - rekla je dr. Lovrić.

Ona je tom prilikom naglasila da svi građani u ovakvoj situaciji trebaju biti odgovorni, disciplinovani i zajednički pomoći kako bi se pobijedila epidemija koja nam prijeti. 

Izvor: Dnevni Avaz

Tagovi

is_sponsored
0
FOTO PRICHA
Off
slika_video_zamjena
Off

Komentari