1
min read
A- A+
Pročitano

Sahranjen Vlada Pop, na sahrani pripadnici škaljarskog klana

05/12/2018 - 19:02
Autor:Fos Media
3044 pregleda

Vladimir Popović zvani Vlada Pop sahranjen je danas na Novom groblju u Beogradu pred brojnim prijateljima i članovima porodice, dok je na groblju bio vidan veliki broj pripadnika privatnog obezbjeđenja.

OTO: M. ILIĆ / RAS SRBIJA

OTO: M. ILIĆ / RAS SRBIJA

Na vječni počinak ubijenog vlasnika kazina “Havana” izrešetanog u subotu u kafiću na Zvezdari, ispratili su porodica i brojni prijatelji. Među njima bili su i Petar Ognjanović sin ubijenog advokata Dragoslava Miše Ognjanovića, koji je inače i zastupao okrivljene u slučaju “Havana”.

Zatim Zvonko Mateović nekadašnji tjelohranitelj Željka Ražnatovića Arkana koji je sa Popovićem dijelio vlasništvo nad nekoliko kompanija kao i pripadnik škaljarskog klana, Miloš Nilović Runjo i bivši pripadnik Žandarmerije Vojislav Kostić, Nilovićev kum.

Govor u ime porodice održao je Popovićev najbolji prijatelj iz djetinjstva Bojan Ilić. Nakon njega pjesmu koju je napisao pročitao je Popovićev sestrić Aleksa.

I Nilović i Kostić ostali su sve do samog kraja sahrane. Podsjećanja radi, u trenutku likvidacije Popovića sa njim u društvu bio je upravo Miloš Nilović.

Što se tiče Kostića, koji je takođe označen kao pripadnik škaljarskog klana, njemu se u slučaju “Havana” sudi zbog iznude 110.000 eura i nanošenja teških tjelesnih povreda zajedno sa Daliborom Đorovićem, a kraj suđenja sa njima nije dočekao i ubijeni Popović.

Takođe, Kostić je prisustvovao i suđenju u slučaju “Durmitor”. Njegov brat Zvonimir i kum Miloš Nilović, kao Mitar Muratović, Ilija Zec i još devetorica muškaraca uhapšeni su u junu prošle godine u novobeogradksom restoranu “Durmitor”, od kada se Niloviću i Muratoviću sudi zbog nedozvoljenog držanja oružja.

is_sponsored
0
FOTO PRICHA
Off
slika_video_zamjena
Off

Komentari