1
min read
A- A+
Pročitano

SPS podržava inicijativu za podizanje spomenika Miloševiću

13/03/2018 - 17:03
Autor:Fos Media
64 pregleda

Šef poslaničke grupe SPS Ðorđe Milićević izjavio je danas da ta stranka podržava inicijativu za podizanje spomenika Slobodanu Miloševiću.

SPS

Foto: Telegraf.rs

“Mi tu inicijativu smatramo opravdanom, podržavamo je, a o tome da li će ona biti realizovana ili ne odlučiće novoizabrani saziv Skupštine grada Beograda i mi ćemo tu odluku svakako podržati”, rekao je on na konferenciji u Skupštini Srbije, prenosi Tanjug.

Sa druge strane, dodao je Milićević, SPS najoštrije osuđuje one koji bi taj spomenik rušili.

“Zoran Ðinđić je bio naš politički neistomišljenik i protivnik, ali smo ga poštovali. Njegovo ubistvo je zločin i mi uvijek vrlo jasno i precizno kažemo da treba utvrditi političku pozadinu ubistva Zorana Ðinđića, ali nikada niko od nas ne bi rekao da treba srušiti njegov spomenik”, dodao je Milićević.

Govoreći o beogradskim izborima on je istakao da je potpuno jasno da pojedine opozicione političke stranke još uvek tragaju za opravdanjem za svoj izborni debakl.

“Još uvijek im nije jasno da kroz napade, mržnju, opstrukciju i pokušaj destabilizacije Narodne skupštine neće doći do političkih poena. Ne može se na taj način doći do povjerenja građana Srbije”, zaključio je Milićević.

Pročitajte još:

 

is_sponsored
0
FOTO PRICHA
Off

Komentari