1
min read
A- A+
Pročitano

Zagreb: "Ubi ubij Srbina" na maketi u centru grada

04/11/2019 - 18:54
Autor:Fos Media
329 pregleda

Na maketi Zagreba u samom centru grada već više od nedjelju dana stoji natpis 'Ubi ubij Srbina'. Nije poznato kada su tačno vandali išarali jednu od najposjećenijih turističkih atrakcija u Zagrebu, ali poruka mržnje stoji već neko vrijeme, pa je pitanje zašto komunalni redari nisu već reagovali.

Foto

facebook, ‎Boris Živković‎

Jedan građanin je u Fejsbuk grupi “I to je Zagreb” napisao je u petak da uvredljivi natpis stoji već sigurno nedjelju dana, kao i da je prijavio vandalizam komunalnom redarstvu, ali da ništa nije napravljeno po tom pitanju. 

Jutarnji list poslao je pitanje Gradu kada će ukloniti natpis i zašto nisu ranije reagovali, a odgovor koji su dobili je da prijava nije evidentirana.

"Uvidom u prijave primljene na službenu mejl adresu Odeljenja komunalnog redarstva nije evidentirana prijava koja se odnosi na grafit uvredljivog sadržaja. Komunalno redarstvo je, odmah po primanju informacije o navedenom grafitu na maketi Zagreba, pokrenulo postupak za njegovo ubrzano uklanjanje. Isti će biti uklonjen u najkraćem mogućem roku tokom dana", kazali su iz Grada za Jutarnji list.

Pročitajte i ovo:

 

is_sponsored
0
FOTO PRICHA
Off
slika_video_zamjena
Off

Komentari