1
min read
A- A+
Pročitano

Opozicija tvrdi da Upitnik nije išao uživo: Vučić nije ušao ni na jedan od tri ulaza u RTS

05/11/2019 - 21:39
Autor:Fos Media
1257 pregleda

Grupa pristalica opozicije okupila se ispred zgrade RTS-a nakon što su najavili da će blokirati sve ulaze u televiziju, u namjeri da spriječe gostovanje predsjednika Srbije. I ranije tokom dana pozvali su građane da im se pridruže ispred RTS-a od 19 časova i 30 minuta. 

Foto

Izvor: N1

Međutim, na Instagram nalogu buducnostsrbijeav objavljeno je da je Vučić stigao u zgradu Radio-televizije Srbije.

Lider Dveri Boško Obradović tvrdi da predsjednik Srbije nije ušao ni na jedan od tri ulaza  RTS.

Vučić je u emisiji Upitnik, komentarišući okupljanje predstavnika dijela opozicije ispred zgrade RTS-a i najavu da će blokirati sve ulaze u da bi spriječili njegovo gostovanje, ističe da je spreman da odgovori na svako pitanje, ali smatra da nije rješenje da nekome ograničavate kretanje.

"To je fašizam", poručio je predsjednik Srbije i dodao da je teško boriti se protiv njega i da mu je savjest čista.

Vučić je naveo  da je ponosan što u posljednjih sedam godina niko od predstavnika opozicije nije stradao i nije snosio pravne sankcije.

Obradović je rekao da su tu jer ne žele "više da trpe poniženje". "Mi smo oni koji večeras branimo i Ustav i zakon, Aleksandar Vučić je onaj koji sedam godina krši Ustav i zakon", rekao je i dodao da ima duboko poštovanje prema studentima "1 od 5 miliona" koji su svemu rekli dosta.

N1 je izvijestio da je u par navrata došlo do manjih incidenata, kada su dvije grupe okupljenih nasrnule jedna na drugu - bilo je dobacivanja i gurkanja u Takovskoj ispred RTS, ali ih je policija razdvojila. Kako javlja reporterka N1, jedni su skandirali protiv Dragana Đilasa, drugi protiv Aleksandra Vučića.

Pročitajte i ovo:

 

is_sponsored
0
FOTO PRICHA
Off
slika_video_zamjena
Off

Komentari