1
min read
A- A+
Pročitano

"Zakolji srpsku djecu" i "Ubij Srbina" preko plakata Pupovca u Zagrebu

14/05/2019 - 22:34
Autor:Fos Media
614 pregleda

Na predizbornom plakatu Milorada Pupovca i njegove Samostalne demokratske srpske stranke (SDS S) u Zagrebu su ispisani ustaški simobili i poruke "Zakolji srpsku djecu" i "Ubij Srbina", javlja hrvatski sajt Indeks.

foto

Foto: Index.hr

Nakon uništavanja plakata za izbore za Evropski parlament, oglasio se Pupovac na Fejsbuku, gdje je poručio da je Zagreb njegov grad, a da to nije poruka njegovog grada. 

"Zagreb, moj grad. Grad moje djece, mojih studenata i mojih prijatelja. Grad koji mi je dao koliko i moji roditelji. Grad kojem dajem koliko djeca mogu dati roditeljima. Ovo nije poruka mojeg grada. Zagreb je i Загреб", poručio je Pupovac.

foto

Foto: Index.hr

Reagovao je i SDS S, koji je na istoj društvenoj mreži upitao "Koliki bijednik treba da budeš da bi ovo napisao?"

"'Zakolji srpsku djecu' i 'Ubij Srbina', poručuje nam 'nepoznati počinitelj' i ljubitelj ustaštva u Zagrebu, na raskrsnici kod Zagrepčanke. Neće nas preplašiti! Izaći ćemo na izbore i glasati za listu 24 i ljude koji će se boriti protiv ljudi koji bi djecu ponovo klali", navode u toj stranci. 

Ranije je objavljeno da su u Rijeci, na više mjesta, pokidani plakati s fotografijama Pupovca i natpisom ispisanim pola ćirilicom pola latinicom "Rođen u Hrvatskoj", a u Zagrebu i plakat s fotografijom Dejana Jovića.

Pročitajte još:

 

is_sponsored
0
FOTO PRICHA
Off
slika_video_zamjena
Off

Komentari