DF pita Markovića i Đukanovića: Koliko ima respiratora, maski, ležajeva u bolnicama, da li medicinski radnici imaju neophodnu zaštitnu opremu...

Demokratski front uputio je nekoliko pitanja premijeru Dušku Markoviću i predsjedniku države Milu Đukanoviću, koja kako kažu, zanimaju sve građane Crne Gore.

Đukanović poručio da će se lično angažovati oko nabavke medicinske opreme

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović primio je danas predsjednika Nacionalnog koordinacionog tijela (NKT) za zarazne bolesti, potpredsjednika Vlade Milutina Simovića, ministra zdravlja Kenana Hrapovića, direktora Kliničkog centra Crne Gore Jevta Erakovića i direktora Instituta za javno zdravlje Bobana Mugošu.

Đukanović uputio telegram saučešća i podrške kralju Španije Filipeu VI

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović uputio je telegram saučešća i podrške kralju Španije Filipeu VI povodom pandemije izazvane koronavirusom, koja je do sada uzela više od hiljadu života u toj državi, u ime građana Crne Gore i u svoje ime uz izraze najdubljeg saučešća, saosjećanja s porodicama preminulih, i prijateljskim španskim narodom.

Đukanović: Država svima garantuje zaštitu i pomoć

Država Crna Gora svima garantuje zaštitu i pomoć, posebno najranjivijim i najugroženijim kategorijama stanovništa, kazao je predsjednik Crne Gore Milo Đukanović, nakon prvih slučajeva oboljelih od koronavirusa. On je poručio da moramo pokazati ličnu i društvenu humanost i solidarnost, te da smo u obavezi da se pridržavamo savjeta ljekara, da se disciplinovano i krajnje odgovorno ponašamo, prije svega prema sebi i svojim najbližima.

Prava: Gdje je Milo Đukanović kada je u Crnoj Gori maltene vanredno stanje

U trenutku jedne od najvećih kriza u novijoj istoriji čovječanstva, svakako i Crne Gore, u trenutku kada je u Crnoj Gori maltene vanredno stanje, u trenutku kada se društveni i svaki drugi život zaustavio, Crna Gora nema predsjednika, saopšteno je iz Prave Crne Gore. Gdje je Milo Đukanović, pitaju oni.