Snimanje učionica i toaleta: Pićurić i profesori ponovo na sudu

Viši sud u Podgorici ukinuo je presudu sutkinje Osnovnog suda Katarine Janković kojom je utvrđeno da je Srednja elektrotehnička škola „Vaso Aligrudić“, odnosno njen direktor Veselin Pićurić, nezakonito godinama snimao profesore te škole. Naloženo je ponovno suđenje koje će početi u drugoj polovini juna. 

Jevrić: Pićurić degradira prosvjetni sistem, ne razrješuju ga jer od njega imaju korist

Presuda podgoričkog osnovnog suda po kojoj je aktuelni direktor Srednje elektrotehničke škole u Podgorici, Veselin Pićurić, protivzakonito snimao profesore u toj vaspitno-obrazovnoj ustanovi samo je još jednom bacilo ljagu na prosvjetni sistem, zahvaljujući jednom zaštićenom pojedincu, koji za sobom nosi tonu afera i skandala a kojeg Ministarstvo i dalje odbija da smijeni, kazao je šef medijskog tima URA Bojan Jevrić.

FOS otkriva: Direktor Elektrotehničke škole Veselin Pićurić godinama nezakonito snimao profesore, čak i u toaletu

Direktor Srednje Elektrotehničke škole „Vaso Aligrudić“ iz Podgorice Veselin Pićurić godinama je nezakonito snimao profesore, i to u kabinetima gdje se izvodi nastava, ali i u toaletu škole.

FOS priča: Direktor Elektrotehničke škole Veselin Pićurić ugrozio grupi profesora pravo na rad

Direktor Elektrotehničke škole "Vaso Aligrudić" iz Podgorice, Veselin Pićurić, nije izvršio diskriminaciju nad grupom profesora te škole, ali jeste povrijedio njihova prava iz rada i po osnovu rada, zaključila je zamjenica zaštitnika ljudskih prava i sloboda Crne Gore, Snežana Mijušković.