Vukadinović i ekipa uzimali eure za lažne dolare?

Janko Vukadinović, Dragan Dragić, Slavko Komatina našli se danas pred sudijom Osnovnog suda, dok okrivljeni Ljubiša Đurišić nije pristupio zbog poplava u Kolašinu odakle dolazi. Oni su navodno stavili lažni novac u opticaj i ti na način što je Dragić službeniku podgoričke Pošte predao lažnu novčanicu od 100 dolara, a potom mu dao još 95 novčanica nakon čega je zaposleni isplatio 6.889 euera a on se sa Vukadinovićem udaljio sa lica mjesta. 

Oslobođen optužbi za seksualno zlostavljanje maloljetnice: Hoće li Bošković dobiti 35 hiljada za duševne bolove?

Sudija podgoričkog Osnovnog suda 6. marta će donijeti presudu povodom slučaja Veselina Boškovića koji je tražio 35 hiljada eura naknade za pretrpljene duševne bolove, povrede časti i ugleda nakon što je prije tri godine hapšen zbog nedozovljene polne radnje nad maloljetnicom.

Napadači na Marunovića braniće se sa slobode

Osumnjičenima V.R. (35) i O.M. (40), koji se terete da su pretukli reditelja Danila Marunovića u noći između 27. i 28. septembra, nakon ponovnog saslušanja kod osnovnog tužioca određeno je zadržavanje. Međutim, sudija za istrage Osnovnog suda u Podgorici je smatarao da ne postoje osnove za određivanje pritvora, pa ih je pustio da se brane sa slobode, pišu Dnevne novine