Tužilac Boričić: Jednom sam bio sa Kneževićem na utakmici; Stanković: Nemojmo u širinu, možda Vas budu pozvali za svjedoka

"Tačno je da sam izložen javnosti. U pogledu slučaja lica sa potjernice (Duška Kneževića) mogu da kažem da je jedino tačno da sam jednom bio sa njim na košarkaškoj utakmici u Beogradu. On je tada došao zahvaljujući zajedničkom prijatelju. Nikada ga do tada nisam vidio."

Konjević: Izbor Stankovića imaće nesagledive posljedice za stanje u oblasti vladavine prava

Tužilački savjet je izborom Ivice Stankovića za v.d. vrhovnog državnog tužioca preuzeo odgovornost za duboko narušeno povjerenje građana u instituciju Tuzilaštva, kazao je poslanik SDP-a Raško Konjević. Ocijenio je i da će ovaj čin imati nesagledive posljedice za stanje u oblasti vladavine prava, tužilačku organizaciju i pravosuđe u cjelini.

Stanković kriminalcima: Stići će vas ruka pravde, gdje god pokušali da se sakrijete

Svim učiniocima krivičnih djela, ko god oni bili i gdje god pokušali da se sakriju, poručujem da će ih stići ruka pravde, prije ili kasnije, kazao je v.d. vrhovnog državnog tužioca Ivica Stanković, nakon što je određen da i dalje vrši funkciju po isteku petogodišnjeg mandata.