NSD: Mandić je Cetinjane nazvao sirotinjom u sažaljivom kontekstu

,Ima velike sirotinje među našom decom, kojoj, osim para, roditelji ništa nisu mogli dati''– riječi su velikog srpskog pjesnika Duška Radovića. Tako i među Cetinjanima ima ljudske sitneži, moralne bijede i sirotinje poput one  koja je juče napala Andriju Mandića i njegovog vozača Mihaila Čađenovića, saopšteno je iz Nove srpske demokratije.

Bećković nakon uručenja ordena Marko Daković: Namnožili su se oni koji ne vole Srbe, ali vole lokacije u Beogradu 

Predsjednik Nove srpske demokratije Andrija Mandić uručio je danas orden Marka Dakovića akademiku Matiji Bećkoviću, na svečanoj sjednici Glavnog odbora NSD, koja je održana u Beogradu.

NSD i DNP: Pokušaj opstrukcije dočeka srpske Nove godine; Biće proslave, UP odobrila skup

Nakon što je iz Glavnog grada saopšteno da nije moguće organizovati doček pravoslavne Nove godine na Trgu Nezavisnosti jer je Podgorički pazar u toku, Nova srpska demokratija i Demokratska narodna partija u najnovijem reagovanju pozivaju građane na veliki doček, navodeći da im je Uprava policije odobrila skup, što ne bi bio slučaj da je planirana neka druga aktivnost na Trgu do 15. januara.

Kovačević o zabrani Bećkoviću: Svaka sličnost sa Hitlerom je namjerna

Da je kralj Nikola, čija je politička i nacionalna ideja bila najbliža onome što trenutno u ovdašnjoj javnosti zastupa Nova srpska demokratija, ostao da počiva u Italiji do danas, vlasti bi ga stavile na spisak nepoželjnih Srba u Crnoj Gori, kazao je Marko Kovačević, portparol NSD, povodom zabrane ulaska Matije Bećkovića u državu.