NSD i DNP: Pokušaj opstrukcije dočeka srpske Nove godine; Biće proslave, UP odobrila skup

Nakon što je iz Glavnog grada saopšteno da nije moguće organizovati doček pravoslavne Nove godine na Trgu Nezavisnosti jer je Podgorički pazar u toku, Nova srpska demokratija i Demokratska narodna partija u najnovijem reagovanju pozivaju građane na veliki doček, navodeći da im je Uprava policije odobrila skup, što ne bi bio slučaj da je planirana neka druga aktivnost na Trgu do 15. januara.

Kovačević o zabrani Bećkoviću: Svaka sličnost sa Hitlerom je namjerna

Da je kralj Nikola, čija je politička i nacionalna ideja bila najbliža onome što trenutno u ovdašnjoj javnosti zastupa Nova srpska demokratija, ostao da počiva u Italiji do danas, vlasti bi ga stavile na spisak nepoželjnih Srba u Crnoj Gori, kazao je Marko Kovačević, portparol NSD, povodom zabrane ulaska Matije Bećkovića u državu.

Politika DF-a nije retrogradna, funkcioneri URA tjeraju mitropolita i zagovaraju Veliku Albaniju

Izjava šefa medijskog tima URA-e Bojana Jevrića da je DF iznevjerio građane protestima predstavlja svojevrsnu drskost i besmislicu, uzimajući u obzir da dolazi iz stranke koja je bila dio vlade Mila Đukanovića, saopštio je funkcioner Demokratskog fronta i šef informativne službe Nove srpske demokratije Petar Drašković

Nova pozdravila gest Milačića: Potez koji treba da slijede i drugi Crnogorci koji su glasali za nezavisnost

Nova srpska demokratija pozdravlja postupak Marka Milačića, predsjednika Prave Crne Gore, da ode u Knin i uputi izvinjenje srpskom narodu u današnjoj Hrvatskoj ali i srpskom narodu uopšte, zbog prisustva crnogorskog oficira proslavi Oluje, saopštili su iz ove partije.

Odbornici NSD i DNP nisu glasali za Suhiha, utvrditi ko je iznevjerio opozicione birače

Izbor Đorđa Suhiha za predsjednika lokalnog parlamenta u Podgorici samo je nastavak sramnog kontinuiteta dosadašnje vlasti koja je opet konstituisana kroz razne vidove manipulacija i zloupotreba, saglasni su u Novoj srpskoj demokratiji i Demokratskoj narodnoj partiji.

Vučurović: Rudović je poslanik zahvaljujući glasovima koji nijesu bili za nezavisnu CG

"Ne želimo da se pretjerano obaziremo na napade na DF od strane dijela URA-e, posebno što znamo od koga ti napadi dolaze. Ovdje se radi o individualnim izletima poznatih ostrašćenih antisrba i šovinista koji se, kao i DPS, protive tome da Srbi imaju ista prava kao i ostali narodi u CG", poručio je Jovan Vučurović, portparol NSD i poslanik DF u odgovoru poslaniku Velike koalicije Ključ, Neđeljku Rudoviću.