Crveni krst od početka epidemije pomogao više od 35.000 porodica

Crveni krst Crne Gore je od početka situacije sa korona virusom širom Crne Gore, putem opštinskih organizacija, ukupno pomogao 35.132 socijalno ugrožene porodice. Najveće potrebe su bile za humanitarnom podrškom, pa su ukupno podijeljena 50.604 paketa sa hranom, paketa sa higijenskim artiklima i paketa pomoći za bebe.

Crveni krst uručio pomoć za 1.000 socijalno ugroženih porodica širom Crne Gore

Crveni krst Crne Gore neumorno nastavlja da pomaže socijalno ugroženim građanima, koji su najviše pogođeni epidemijom novog koronavirusa. Tako su volonteri Crvenog krsta u prethodnim danima podijelili pomoć za 1.000 socijalno ugroženih porodica iz cijele Crne Gore, zahvaljujući 50.000 dolara vrijednoj donaciji Coca-Cola Fondacije. Crveni krst je inače dugogodišnji partner Coca-Cola sistema na globalnom nivou, saopšteno je iz CKCG.

Jugopetrol donirao Crvenom krstu preko 400 humanitarnih paketa

Jugopetrol AD danas je uručio prvi dio donacije Crvenom krstu Crne Gore u vidu prehrambenih i higijenskih paketa za socijalno najugroženije porodice. Ukupna vrijednost donacije je 10 025 eura i sastoji se 430 humanitarnih paketa, i to 215 sa higijenskim i 215 sa prehrambenim artiklima, saopšteno je iz Crvenog krsta.