Ubistvo Bogdana Milića: Nacionalna potjernica za Laličićem i Markovićem

Kancelarija Interpola u Podgorici raspisala je nacionalne potjernice za Cetinjanima Mitrom Markovićem (25) i Petrom Laličićem (21) koji se sumnjiče za učešće u ubistvu Bogdana Milića i ranjavanje Dragana i Gorana Vušurovića i Marka Vujačića 11. juna na Cetinju.

FOS otkriva: Zadržavanje za Pejakovića, Paovića i Nedovića - povezani sa ubistvom Milića?

Tri mlađa muškarca su uhapšena i kako saznajemo, policija sumnja da imaju veze sa nedavnim ubistvom Bogdana Milića. Kako FOS saznaje, Specijalno državno tužilaštvo donijelo je rješenje o zadržavanju za Moša Paovića (18), Lazara Nedovića (20) i Žarka Pejakovića (19).

Suđenje za ubistvo Medina: Ulama se hvalio zoljom u kafani?

Nastavlja se svjedočenje u postupku koji se vodi protiv Vladimira Ulame, Darka Mijovića i Bogdana Milića koji se terete za ubistvo Nemanje Medina, odnosno pomaganje nakon izvršenja djela. Žarko Zenović kazao je danas pred Vijećem sutkinje Višeg suda Vesnom Moštrokol da se Ulama hvalio zoljom u kafani, te da je u 90 odsto situacija bio naoružan i da se bavio preprodajom oružja. 

Bogdan Milić za FOS: Iskra nije pokazala šta sve može

Nakon dvonedjeljne pauze u domaćem šampionatu u subotu se nastavlja prva Telekom crnogorska fudbalska liga. Najzanimljiviji meč ovog kola biće susret Iskre i Mladosti. Tim iz Danilovgrada u ovaj meč ulazi nakon pobjede u Zeti, a napadač Iskre Bogdan Milić kazao je za naš portal da njegov tim spreman dočekuje ovaj meč.