Kovačević: Bogat kulturno-umjetnički program na manifestaciji povodom Dana državnosti

U okviru centralne manifestacije povodom Dana državnosti, koja će biti održana u Danilovgradu 13. jula, biće upriličen bogat kultuno-umjetnički program, a očekuje se prisustvo između dvije i tri hiljade ljudi, saopštila je predsjednica te opštine, Zorica Kovačević.

Kovačević: Đorđev podvig na čast porodici, Danilovgradu i Crnoj Gori

Podvig trinaestogodišnjeg Đorđa Stojovića iz Donjih Martinića, koji je uspio da spasi godinu mlađeg druga Miomira Delića da se ne utopi u Rijeci Zeti, služi na čast njegovoj porodici, Danilovgradu i Crnoj Gori, poručila je predsjednica te opštine, Zorica Kovačević.

Demokrate: Kovaćević se pohvalila Đukanoviću da vrši nezakonitu praksu i partijski zapošljava u DG

Na juče održanoj Izbornoj konferenciji OO DPS Danilovgrad, vođena, valjda, euforijom nastalom usljed prisustva njenog šefa Mila Đukanovića, predsjednica Opštine Danilovgrad, Zorica Kovačević, još jednom je, pred kompletnom crnogorskom javnošću, jasno ilustrovala na koji način DPS percipira odnos između opštinskog odnosno državnog, sa jedne, i partijskog, sa druge strane, saopštio je Opštinski odbor Demokrata Danilovgrad.

Putna infrastruktura između Podgorice i Danilovgrada od značaja za oba grada

Rekonstrukcija starog puta od Podgorice do Danilovgrada kao i izgradnja bulevara na trasi novog magistralnog puta koji povezuje dva grada, najznačajniji su infrastrukturni projekti koji će u narednom periodu biti snažan zamajac razvoja oba grada, zaključeno je danas na sastanku gradonačelnika Podgorice dr Ivana Vukovića i predsjednice Opštine Danilovgrad Zorice Kovačević, sa saradnicima.