Konjević: Škrelja da zakaže hitnu sjednicu Admnistrativnog odbora

Poslanik Socijaldemokratske partije, Raško Konjević, zatražio je od predsjednika Admnistrativnog odbora Ljuiđa Škrelje da zakaže hitnu sjednicu tog tijela povodom zahtjeva Posebnog kluba poslanika za članstvom njihovog predstavnika u Odboru za sveobuhvatnu reformu izbornog i drugog zakonodavstva.

Konjević o nedolasku Stankovića i Katnića: Ozbiljna šamarčina Skupštini, pokrenuti postupak razrješenja

Vrhovni državni tužilac Ivica Stanković i glavni specijalni tužilac Milivoje Katnić nisu se pojavili na sjednici skupštinskog Odbora za antikorupciju, na kojoj je trebalo da se raspravlja o slučaju "koverat".

SDP: I dalje ćemo insistirati na donošenju reformskih zakona

Poslanik Raško Konjević je i danas, na početku sjednice Skupštine Crne Gore predložio referomske zakone iz oblasti ekonomije i zaštite životnog standarda građana, međutim kao i posljednje dvije godine, vladajuća koalicija odbila da ih uvrsti u dnevni red, kako bi se o njima raspravljalo, saopšteno je iz Socijaldemokratske partije.

Konjević: Veća cijena struje značiće samo privatnim biznisima pojedinaca bliskih DPS-u

Poslanik Socijaldemokratske partije Raško Konjević u novom odgovoru ministarki ekonomije Dragici Sekulić, kazao je da je uprkos najvisočijoj cijeni u regionu, Vlada odlučila dodatno uveća cijenu struje. On poručuje da će kroz novi povećan iznos računa za struju “živjeti bolje privatni biznisi pojedinaca bliskih DPS-u''.

Sekulić: Vlada učinila sve da cijene struje ne utiču na smanjenje standarda

Vlada je učinila sve da uvećanje cijene električne energije za neke kategorije potrošača, ne utiče na smanjenje životnog standarda, posebno imajući u vidu socijalno osjetljive kategorije, poručila je ministarka ekonomije Dragica Sekulić u odgovoru poslaniku Socijaldemokratske partije i članu Odbora za ekonomiju, finansije i budžet Raško Konjeviću.