Ubistva pripremana po nalogu Mušinog brata

U predmetu koji je formiran zbog planiranja ubistava boksera Nikole Sjekloće i Baranina Jovana Đurovića, još dvojica optuženih su priznali da su spremali ubistva u Budvi i Baru. To proizilazi iz rješenja o produženju pritvora koje je donio Apelacioni sud. U tom rješenju se navodi da je optužene angažovao Adnan Osmanagić, brat Armina Muše Osmanagića, koji je 2014. ubijen u Baru.

Planirali likvidaciju Đurovića i Sjekloće? "U policiji mi rekli da će mi napakovati ubistvo ako ne priznam"

Vijeće sudije Borisa Savića u roku od 15 dana odlučiće o zakonitosti optužnice Specijalnog državnog tužilaštva (SDT) povodom planiranog ubistva Baranina Jovana Đurovića. Danas su se na optuženičkoj klupi našli Enzan Ciriković, Eldar i Mirzet Nurković, Đorđije Cicmil i Darko Milić, dok Almir Jahović i Adnan Osmanagić nisu dostupni našim organima. 

O planiranom ubistvu Jovana Đurovića za pet dana

Grupa koja se sumnjiči da je planirala ubistvo Jovana Đurovića našla se danas pred vijećem Višeg suda radi kontrole optužnice koju je protiv njih podnijelo Specijalno državno tužilaštvo (SDT). Kontrola je odložena za 10. april u 10.30 sati jer je jedan od advokata, Miroslav Adžić, tražio da mu se dostavi kopija spisa.