Otvoren novi Aroma market u centru Podgorice

Danas je kompanija „Domaća trgovina“ otvorila novi „Aroma“ market na Trgu Nezavisnosti u Podgorici.  Market je opremljen savremenom opremom, toplog enterijera u kojem se potrošačima nudi više od 8000 artikala te bogat asortiman vodećih domaćih i stranih proizvođača na prodajnoj površini od preko 450 metara kvadratnih.

Pogledajte dron snimak Sabora ispred Hrama u Podgorici u toku liturgije

Ispred hrama Hristovog vaskrsenja u Podgorici održan je Trojičindanski sabor, kojeg je organizovala Mitropolija crnogorsko primorska. Sa skupa je poručeno Vladi da povuče Predlog zakona o slobodi vjeroispovijesti ili će svetinje braniti još odlučnije. Mitropolit Amfilohije je pozvao vlast da donose zakone kakve je pisao Sveti Petar Cetinjski, a ne zakone koji, kako je rekao, stvaraju razdore i mržnju.

MCP uoči sjutrašnjeg Sabora: Bez ikakvih obilježja osim crkvenih

Uoči sjutrašnjeg Trojičindanskog sabora koji se održava pred Sabornim hramom Hristovog Vaskrsenja u Podgorici, Mitropolija crnogorskog primorska poziva sve građane da ne ističu nijedno obilježje osim crkvenog. Takođe, zbog velikog broja građana koji se očekuje, oni apeluju da sjutrašnjoj liturgiji mogu pristupiti samo oni koji su kršteni u pravoslavnoj crkvi, koji se trude da žive životom crkve i koji su postili trodnevni post, na koji su svi vjerni bili pozvani uoči Sabora.